Partnersider


Dette er vores partnersider. Hvis du har en hjemmeside, som du gerne vil have med her, og som relaterer til temaet fest – gerne i den brede forstand – så send os et par linier.
Festsange og konfirmationssange. Denne side tilbyder gratis festsange indenfor forskellige kategorier. Siden er overskuelig og nem at anvende. Du har også mulighed for selv at bidrage til at gøre siden endnu bedre, ved at indsende dine egne festsange, som kan komme andre tilgode via siden.

http://www.festsangeogkonfirmationssange.dk/

Gratis strikkeopskrifter. Her finder du gratis strikkeopskrifter, hvilket er en formiddabel gaveidé, hvis du kan strikke, eller har modet på at lære det. Siden er et af de få steder online, som tilbyder reele gratis strikkeopskrifter. Også her kan du selv bidrage ved at indsende egne strikkeopskrifter, som kan komme andre til gavn.

http://www.gratisstrikkeopskrifter.dk/

Restauranter og weekendophold. Dette er en mulighed for at finde et rigtigt godt sted at holde din kommende fest. Siden tilbyder dig nemlig at læse andres anmeldelser af de forskellige spisesteder, som er på siden. Du kan også selv anmelde de steder, som du selv har været.

http://www.restauranterogweekendophold.dk/

Luksus sommerhus. Har du nogensinde overvejet at leje et stort luksus sommerhus til din fest? Dette sommerhus kan have 18 overnattende gæster og ud over swimmingpool, sauna og spa findes der også dart, billard, bordfodbold og meget andet. Overrask dine gæster med den optimale feststemning.

http://www.luksussommerhustilleje.dk/

www.festorgel.dk. Få gratis musik til din fest fra festorgel.dk. Der er et fint udvalg, og du kan downloade sangene direkte. Der er over 200 forskellige titler og indlagt skåle pauser i udvalgte sange.

http://www.luksussommerhustilleje.dk/

Copyright © 2010-2023 www.invitationerogbordkort.dk - mail@invitationerogbordkort.dk - Annonceringspolitik